top of page

About us 

Dalat Cafe -

Made with love

Dalat Cafe befinner seg på Torggata og her serverer vi vietnamesisk mat. Her får du store porsjoner og god mat til en rimelig pris. I denne lille restauranten er det mamma og pappa som står som kokker, hvor suppene er mamma sin oppskrift og Wok rettene er pappa sin. Må si jeg er veldig heldig som har vokst opp med denne maten! og nå har jeg gleden av å dele den videre med dere. 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2.jpg

Mamma og Pappa kom til et fremmed land uten å kjenne til språket, kulturen eller maten. De startet med ingenting, men i dag er de noen herlige kokker som lager autentisk Vietnamesisk mat for dere. Dette er noe jeg er ganske stolt over og denne lille familie drevet restauranten er drømmen deres. Hvor lidenskap og kjærlighet kommer fram i en bolle eller på en tallerken. 

 

He​r har vi gode smaker og Oslos beste pho? Denne restauranten er skapt med kjærlighet og lidenskap for mat. Derfor vil jeg si at maten vi server her er laget med 100% kjærlighet, jeg håper at dere tar en tur innom oss hvor jeg  kan servere dere boller og tallerkener med god mat og gi dere en opplevelse som vil bli vanskelig å glemme. 

 Jeg håper og gleder meg til å møte på dere i restauranten hvor vi kan by på smakfulle retter. 

bottom of page